mandag den 11. juni 2012

Hår tips!

Hej Bloggen!
Her er nogle gode råd til sundt og flot hår. 

1: Vask kun dit hår 2-3 gange om ugen. Fordi ens hår bliver meget hurtigt tørt, hvis det bliver vasket for meget. God idé at købe en shampoo uden Sulfate, fordi det slider på håret.

2: Put hårkur i håret 1-2 gange om ugen og lad det sidde i håret i 30-45 min. ( Sæt dit hår op og lade det være i en plastik pose).

3: Hvis dit hår er rigtig tørt, kan det være at dit hår mangler proteiner. Derfor ville det være god idé at bruge en proteinkur 1-2 gange om måneden. Du kan købe proteinkur hos www.nicehair.dk

4: Godt råd. Sprøjt  leave-in hverdag i håret. Ens hår bliver dejlig blødt og skinnende. 

5: Pas på med at glatte og føntørrer dit hår for meget, håret bliver bare tørt og der kommer spalter.

6: Efter du har vasket dit hår, skal du duppe håret forsigtigt istedet for gnubbe med håndklædet. For så knækker dit hår eller så kommer der mange spalter. 

7: Husk at få klippet spidser hver 3 måned, for sådan sørger du for at de hår ser sundt ud og at der ikke er så mange spalter i dit hår.

8: Du får også sundt hår ved at spise sundt, spise masser af vitaminer ( især B-vitamer ) og fiskeolie.

9: Hvis du har langt hår, så er det en god idé at lave en flætning på dit hår inden du går i seng, for sådan sørger du for at dit hår ikke knækker og ikke bliver spaltet. 

10: Sørg for at børste håret forsigtigt, så det ikke knækker eller spalter. Godt råd, brug en kam istedet for en børste. 

11: Det kan godt være at du synes at det her lyder ret ulækkert, men du kan lave din helt egen hjemmelavet hårkur. Du skal bruge en halv/ en hel avokado, et æg, en smule mayonaise, en smule honning, put oliven/kokos eller mandel olie i. Derefter skal du putte det i håret og have det i, i 30-45 min.

F.F.F#

                                                       Hårkur fra www.Nicehair.dk
'

                                                               Leave-in conditioner.
                                                           Proteinkur fra www.Nicehair.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar