mandag den 30. juli 2012

Hyggelig weekend!

Hej Bloggen!
Jeg vil fortælle jer lidt om hvad jeg har lavet her i weekenden.

Fredag: I Fredags var mine kusiner, fætter, søstre, farfar, farbror og tante på Marielyst strand. Vejret var rigtig dejligt, så selvfølgelig skulle vi ud at bade. Vandet var faktisk også ret dejligt, når man havde været i det i et stykke tid :) Efter vi færdige med at bade tog vi hjem til vores kusiner, hvor vi grillede, så film og hyggede os. Det var en rigtig hyggelig aften.

Lørdag:
Lørdag slappede vi af, ved at spille The Sims 2 i et par timer. Om eftermiddagen tog vi ud at bade igen, men denne gang var vejret dårligt og det blæste. Selvom vejret var dårligt, var vandet stadig en smule varmt. Da vi begyndte at fryse gik vi op og så gik vi allesammen hen til vores farfar og Bedste, hvor vi fik kage. Vores farfar havde købt lækre kager til os alle. Så det var bare MUMS! Det var endnu en hyggelig dag.

Søndag:
Søndag aften var min søster, mig, mine tre kusiner henne og besøge vores anden kusine. Først var vi lige forbi Fakta, for at handle ind til smoothie og til GUF! Bagefter kørte vi hen til Blockbuster og lejede filmen " Hvis jeg var dig". Efter det kørte vi hjem til vores kusines forældres hus hvor vi lavede banan, jordbær, hindbær smoothie. Hold da fest hvor den smagte godt! Efter det så vi filmen "Hvis jeg var dig" mens vi spiste popcorn, chips og drak cola. Filmen var mega sjov, så vi fik alle sammen bare grineflip. Hvis i ikke har set filmen endnu, så ville jeg anbefale at gøre det, for den er hylende morsom. Og det var så en endnu en hyggelig dag,

Så hele weekenden har bare været afslappet, hyggelig og god! Håber også at i har haft en god weekend.
F.F.F#


                                                                 Fredags Grill!

                   

                     


                                                               Lørdag: Stranden!

                       
                       

                                                                   Søndags film!

                                       

                                                                   Kusinerne!

                                   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar